021/2701-550

Usluge i proizvodi

Ugradnja elektroinstalacija

Naš tim iskusan je u postavljanju elektroinstalacija u svim tipovima objekata - stambenim i poslovnim prostorima, manjim ili većim objektima poput hala, magazina i industrijskih postrojenja.

Izmene i prepravke na elektroinstalacijama

Dotrajale elektroinstalacije mogu da izazovu ozbiljne bezbednosne probleme. Naš tim vrši izmene i popravke elektroinstalacija u svim tipovima objekata.

Održavanje elektroinstalacija

Kod održavanja već postavljenih elektroinstalacija važno je voditi računa da svi zahtevi i uslovu prvobitnog projekta budu ispoštovani. Naši stručnjaci su pedantni i odgovorni. Bezbednost i poštovanje propisa su na prvom mestu.

Semiranje ormara

EURO ELEKTRIK V&B radi sa opremom i tehnologijom najjačih svetskih brendova poput Schneider Electric i Legrand. Naši stručnjaci rade semiranje svih vrsta ormara.

Ugradnja rasvete

Ugradnja rasvete po najvišim svetskim standardima prema vašim potrebama i zahtevima - stambeni i poslovni objekti. Radimo isključivo sa materijalom dokazanih svetskh brendova koji garantuju kvalitet.

Izrada pametne instalacije

Pametne kuće, odnosno kuće na automatsko upravljanje, postaju sve popularnije i u Srbiji. Mi smo stručni da za vašu pametnu kuću izradimo sve vrste elektroinstalacija - rasveta, grejanje, klimatizacija, bezbednosni sistem...

Ugradnja gromobrana

Ugradnjom gromobrana u vaš dom ili poslovni objekat bićete sigurni da je vaša imovima zaštićete tokom opasnih oluja. Naš tim stručnjaka secijalizovan je i za postavljanje gromobrana u sve tipove objekata.

Telefonska i antenska instalacija

Vršimo ugradnju, popravke i održavanje telefonskih i antenskih instalacija brzo i kvalitetno.

Projektovanje

EURO ELEKTRIK V&B poseduje kvalifikacije, iskustvo i odgovarajuće sertifikate za izradu tehničke dokumentacije - izradu projekata niskog i srednjeg napona. Od nas dobijate garanciju da će svi projekti elektroinstalacija biti izvedeni u skladu sa zakonski i bezbednosnim propisima.

Kontaktirajte nas

EURO ELEKTRIK V&B
Kosančić Ivana 7, Novi Sad
021/2701-550
[email protected]
Facebook
Instagram

Naši klijenti i partneri

beoplast ledvance e.next tupanjac eps esotron osram ekonomist elektro el komerc elid legrand lumax metalka majur stojic elektrik 3m electric schneider electric tarkett tehnoelektro zeus electric schrack tehnik metalka komerc